Møblerhemmeligheter Fra Eksperter

Hater du møbelshopping? Vil du heller gjemme deg under dekslene på sengen din enn å gå ut igjen? Foretrekker du å se malingsskall? I så fall er problemet sannsynlig at du ikke handler med kunnskap bak deg. Denne artikkelen har noen enkle strategier for å gjøre deg selv til en bedre shopper.

Sjekk alltid kildene til møblene du vil kjøpe. Det er viktig å velge en stol eller en sofa som føles behagelig for deg. Hvis du liker faste stoler og sofaer, sørg for at fjærene er kveilet riktig og ikke nøl med å erstatte dem regelmessig for å holde møblene komfortable.

Kontroller grundig eventuelle puter på møblene du kjøper. Puter skal være fast, og har et deksel som kan fjernes for rengjøring. Prøv å finne de som har samme stoff på begge sider. Det vil koste litt mer enn ensidige puter med en backing, men de vil vare lenger og bære jevnere fordi du kan snu dem over noen få måneder.

Tenk på den generelle innredningen du går for eller allerede har i hjemmet ditt når du leter etter møbler. Generelt sett er det fem stiler av møbler som du kan kjøpe. De er tradisjonelle, moderne, kyst, overgang og kyst. Noen er mer passende for din region enn andre, men selvfølgelig innsiden av hjemmet ditt er opp til deg.

Det er en god idé å snakke med venner og familie om steder å kjøpe møbler fra og steder å unngå. Deres erfaringer kan hjelpe styre deg bort fra å håndtere en butikk som vil ignorere deg etter at den har gjort salget. Kundeservice etter salget kan være viktig, så sørg for at du er komfortabel med butikken du kjøper fra.

Du bør bare handle møbler på nettet for å se hvilke elementer som er tilgjengelige i butikken du planlegger å handle på eller kjøpe ting du allerede har testet. Kjøpe noen på nettet uten å se er først er en fin måte for deg å ende opp med noe du er misfornøyd med.

Hvis du er ute etter brukte møbler, bør du se på Craigslist. Det er mange som selger eller gir bort brukte møbler rett i ditt område. Mange Craigslist annonser har bilder av møbler for salg, slik at du kan få en god idé om det er noe du vil ha, før du kontakter selgeren.

Størrelse må være en viktig faktor når det gjelder å finne ut hvilke møbler du skal kjøpe. Du kan se den vakreste sofaen eller bordet, men hvis den ikke passer i hjemmet ditt, kan det ikke være lurt å få det. Det kan være lurt å måle området der du planlegger å sette møblene før du drar til butikken.

Disse teknikkene har blitt brukt av utallige andre for å gjøre møbelshopping morsommere, så sett dem til å bruke deg selv. Du vil finne din neste tur ut er en som ikke etterlater deg så frustrert. Til slutt finner du møblene du trenger, og hjemmet ditt vil være mer behagelig enn noensinne.